Kickoff utomlands

Ta med företaget på en oförglömlig resa utomlands. Här presenterar vi några kickoff förslag. 

Destinationer

Bygg upp er sammanhållning på en härlig segelbåt i Kroatiens skärgård. Upplev sol och värme och glittrande turkost hav. Lägg till på de olika öarna och njut av god mat och dryck på de mysiga restaurangerna. Ni väljer själva vilken service ni vill ha ombord samt vilken typ av segelbåt ni önskar. Självklart ordnar vi med allt kring resan såsom flyg, transfer och måltider.

 

Besök en av Europas mest kända metropoler Berlin. Upplev staden med spännande arkitektur och historia! Vi har de absolut bästa guiderna som gör det omöjliga möjligt.

Vi ordnar transport, boende, konferensmöjligheter, studiebesök och guidningar runtom i staden enligt era önskemål.

Exempel på aktiviteter: Craft Beer Bryggeritur, Walking Food Tour, iPad Quiz , Black Box Team Game och Trabi-Safari.

 

Utforska den baltiska pärlan Riga! Staden har allt man kan tänka sig, god mat, vackra gator och kullerstensgränder och uteserveringar. Gamla stan är full av förtrollande medeltidsarkitektur och spännande hemligheter. Riga kallas ibland för lilla Paris och är en riktig favorit.
Förslag på aktiviteter både i staden och dess omgivning: Linbana, bungee Jumping och zipline i Sigulda, Off-Road Jeep Safaris, Gokart, vinprovning, besök på ölbryggeri, segway, Pan Car Rally och Treasurehunt i Riga.

I Wien finns lite av allt. I den här staden möts gammalt och nytt – här finns såväl de gamla medeltida gatorna i centrum som de moderna stadsdelarna och färggranna Hundertwasserhaus. I staden hittar du allt ifrån ett otal caféer och stora gatumarknader till vinodlingar, museer och organisk arkitektur. En resa hit lämnar ingen oberörd.

Förslag på aktiviteter: Guidad Mozarttur, Utflykt till slott, Båttur på Donau, Wien City Rally, Schnaps Tour och Sightseeingturer i staden.

Upplev de fantastiska städerna Edinburgh och Glasgow. Här finns en bra bredd på hotell och aktiviteter, även för de som hellre bor ute på landsbygden. Whiskey, golf och naturen är självklara kryddor.

Besök städer som Lissabon, Cascais, Sintra men även Porto och Algarve. För en mer aktiv och fartfylld resa rekommenderas Azorerna (Atlantens Hawaii)

Förslag på aktiviteter: Segling, Jeepsafari, Surfing, Matlagningsevent, Vinprovning, Fotbollsmatch, Cykling och Ridning

Vi skräddarsyr resan efter era önskemål.

Palma och Mallorca är den perfekta Kick-off destinationen!
Åk på guidad segway tur genom staden, besök en vingård och testa olika viner från ön, tävla i lag i Ipad-challenge, följ med på en segelbåt eller vandra i den vackra naturen på landsbygden. Här finns något för alla typer av grupper, små som stora!

Vi skräddarsyr resan efter era önskemål.

Upplev en kickoff i St.Petersburg.

Vi kan bygga ett härligt program tillsammans med Er.
Vi brukar starta kickoffen med en utmaning. Du får ta en hammare och slå sönder din iskub för att få ut hotellnyckeln.
Ni kan välja att ha med t.ex.:
-Kaviarprovning på eleganta Eliseev, det äldsta och mest anrika varuhuset i St.Petersburg.
-Walking tasting tour för att lära känna det äkta St.Petersburg.
-Transfer till middagen med retro bilar från Sovjet-tiden.
-Middag på Blok, som anses vara den bästa köttrestaurangen.
-Båttur på kanalen, eller cocktail party på båten.

Ni kanske även vill ha lite tid till att besöka några andra attraktioner när Ni är på plats.
Här kommer två förslag som inte bör missas:
Fabergé Museum

Ett  ’måste’ när man besöker St.Petersburg.
Shuvalovpalatset som nu är Fabergé Museum, tillhörde en gång en av de mest kända adliga ryska familjerna. Till samlingarna hör 9 av de mest berömda kejserliga påskäggen som kungafamiljen Romanov ägde.
Eremitaget med Vinterpalatset
Man brukar säga -Att inte besöka Eremitaget när man är i St.Petersburg är som att inte besöka Eiffeltornet när man är i Paris.

Kontakta oss

Tel: 0498 – 22 16 94
E-post: info@travelandmore.se
Adress: Lummelunda Tjaulsvägen 26, 621 71 Visby

1 + 1 = ?