Stockholm

Lägg Er kickoff i huvudstaden och välj mellan massor av roliga, spännande och engagerande aktiviteter.

Valbara aktiviteter:

Aktivera er med en av världens mest växande sporter, padeltennis, som spelas i par. En enkel kombination av tennis och squash som alla kan ta del av. På stans första inomhuscenter för padel arrangeras skräddarsydda events som inte minst passar bra för företag, och det går även att kombinera med cateringmat om ni blir hungriga.

Är ni ute efter en annorlunda teambuilding-aktivitet så är det här ett perfekt alternativ. I Pripps gamla mälterisilo i Bromma hittas nämligen Sveriges första och världens högsta vindtunnel, och här kan man testa sina vingar och sväva fritt i flygkammaren. En höjdaraktivitet!

Gokart Stockholm är ett aktivitetscenter med många nöjen under samma tak. Här kan man samla familjen, kompisgänget eller kollegorna och kombinera aktiviteter med mat, dryck – och kanske lite karaoke.

Som namnet avslöjar är det fartfylld gokart som är huvudattraktionen på Gokart Stockholm nära Globen. Här finns stans snabbaste och längsta inomhusbana som kan bokas i olika ”racepaket”, men det går även att droppa in och köra ett kort pass när andan faller på. För större företagsgrupper erbjuds ett teambuilding-paket med både middagsbuffé och gokart där bästa team står på vinnarpallen.

Utöver gokart kan man även roa sig med guidade segwayturer, segwaypolo eller en tre- eller femkamp med grenarna gokart, ”twin bullride”, gevärsskytte, ”high striker” och boxboll. Också här erbjduer man olika paket för exempelvis möhippor, svensexor, afterwork eller en tvekamp för hela familjen. Företag som vill kombinera aktiviteter med möten kan annars boka ett konferenspaket där gokart, mat och mötesrum i olika storlekar ingår. Det går även att ordna olika typer av aktivitetsfyllda barnkalas för kidsen.

Den som känner sig hungrig efter ett fartfyllt pass hittar korv och hamburgare samt bufféer med allt från svenska klassiker till asiatiska, italienska och amerikanska maträtter på menyn.

Ett helgjutet aktivitetscenter gör sig synligt på Kungsholmens nyligen upprustade del – Stadshagen. På BallBreaker kan du prova på alltifrån disco-bowling och snabb racing till golf- och jaktsimulator.

Stora fräscha lokaler och starkt neonljus à la Amerika möter dig så snart du kliver in i BallBreakers olika aktivitetsavdelningar. I biljardrummet lyser den centrerade baren i starkt lila. Och bowlinghallen med disco-vibbar och färgklickar är utan någon större tvekan stans bästa. Spelrummen fylls upp med shuffleboards, skärmar, simulatorer och racingbanor. I så den mildra grad att det är lätt att glömma bort tiden. Men när du känner för att ta en paus från aktiviteterna kan du dra dig undan för en bit mat i den betydligt mer nedtonade och mildra restaurangen. Ett företagsgäng har precis avslutat 3-kampen för att slå sig ned vid middagsbordet. Och när förrätten med skagenröra på hembakad kavring snabbt försvunnit från tallrikarna, serveras gödkalvytterfilé med rotfruktsgratäng. När man trodde att middagskalaset var över skymtar man servitrisens bricka med choklad och vaniljkokta frukter. Restaurangen har något för alla, och varje dag serveras även lunch.

BallBreaker hittas i nyrenoverade lokaler på Lindhagensgatan.

100 Point Challenge är ett annorlunda och underhållande sätt att upptäcka stan. Det är nämligen en kombination mellan quiz och sightseeing där det gäller att komma först, och få flest rätt. Beroende på förkunskaper finns det olika nivåer av spelet – med andra ord passar det både turister och stockholmare.

QUESTROOMS – ROOM ESCAPE GAME

Som ett dataspel förflyttat till den verkliga världen – på Questrooms i Stockholm har deltagarna en timme på sig att ta sig ut ur ett rum där de är instängda, enbart genom att använda sin egen list. Det internationella real-life-fenomenet är det första av sitt slag i Sverige, och som gjort för att skapa laganda.

På Questrooms måste deltagarna samarbeta för att lyckas ta sig ut. Det har ingen betydelse hur stark du är – här är det tankearbete och finurlighet som gäller. Miljöerna är skapade av riktiga ingenjörer, vilket gör det extra klurigt att lista ut hur man ska ta sig förbi de olika hindren. Deltagarna kan välja mellan olika svårighetsgrader och miljöer – såsom en fängelsecell, hemsökt fotolabb, skräckfilm, trolldomsskola eller Sherlock – men man har alltid 60 minuter på sig att rymma och det finns ingen tid att förlora.

Det nerviga real-life-spelet grundades i Hongkong och finns idag över hela världen. Det fungerar lika bra för exempelvis företagsevent eller möhippor/svensexor som när man vill hitta en annorlunda aktivitet med familjen eller vännerna. Deltagarna är upp till sex personer i varje grupp och det finns varken åldersgräns eller andra kriterier för att få vara med. Det är bara att samla sitt lag och sätta igång.

 

VREX är ett fullskaligt upplevelsecenter som med Virtual Reality i 4D erbjuder upplevelser utöver de vanliga. Besökaren får fysiskt ge sig ut på ett hisnande äventyr i ett virtuellt landskap på en 300 kvm stor yta.

Vi ligger alltid i framkant vad gäller den senaste tekniken. Vårt mål är att kunna erbjuda morgondagens VR-upplevelse redan idag – där spelarna kan se, höra och interagera med varandra.

TESTA VIRTUAL REALITY PÅ RIKTIGT
Ni spelar fyra personer på varje bana, totalt kan åtta personer spela samtidigt. Hela upplevelsen tar cirka 45 – 60 minuter varav 20 minuter är aktiv speltid.

Utrustningen består av en ryggsäcksdator, VR-glasögon, hand- och fottrackers. Det gör att systemet kan läsa av kroppens rörelser och du blir därmed en karaktär i spelet. Ni kan se de andra deltagarna i spelet och interagera med varandra.

Hos oss får du uppleva Virtual Reality tillsammans med andra, så att känslan av ”på riktigt” blir ännu mer påtaglig, och upplevelsen ännu mer lustfylld.

Våra ölprovningar är er chans att se in i ett av Sveriges modernaste bryggerier med rötter i den amerikanska craft beer kulturen. Tillsammans med andra ölentusiaster får du möjligheten att komma millimeter från bryggutrustningen där du bland annat får se maltrummet, kika ned i mäskpannan och stå bland jäsningstankarna. Tillsammans guidar vi oss igenom ölets underbara värld där vi smakar och doftar på ingredienserna för att sedan ta oss till bryggarrummet där vi testar oss igenom ett par väl utvalda öl från vårt bryggeri. Efter bryggerituren och ölprovningen blir ni guidade ned till baren för att ytterligare kunna vidga era vyer i det gedigna ölutbud som finns tillgängligt och naturligtvis kunna kombinera vår öl med vår mat.

Stockholm Kickoff

Ni väljer själva det boende i Stockholm som passar Er bäst.
Vi kan rekommendera Generator med prisvärt boende i sköna rum, mysiga små konferenssalar och god mat till det mindre sällskapet.
Eller Stockholm Radisson Blu Waterfront hotel/Congress Centre till större grupper samt evenemang med högre krav på teknisk utrustning och standard.

Gruppen anländer till Stockholm på eftermiddagen. Incheckning på valt boende.
Därefter tar Ni Er till Gokart Stockholm där Ni spenderar några timmar på aktiviteter Ni själva väljer.
T.ex. Gokartrace.
På kvällen får Ni uppleva en inspirerande Ölprovning på Nya Carnegie.
Kvällen avslutas med middag.

  

Ni startar dagen med en god frukost på boendet. Därefter börjar det riktiga allvaret då Ni får testa den pulshöjande aktiviteten: Escape rooms.
Nu får Ni verkligen se vem i gruppen man kan lita på i vått och torrt..Vem som är mest stresstålig.. Vem som klarar att komma på snabba lösningar på problem..
Efter aktiviteten avrundas Er kickoff om Ni inte vill lägga till något extra som fler måltider eller aktiviteter.

  

Res till Stockholm

Vi kan även hjälpa till att boka transporten till Stockholm.

Fyll i formuläret till höger så återkommer vi med en offert så snart som möjligt.

Kontakta oss

Tel: 0498 – 22 16 94
E-post: info@travelandmore.se
Adress: Lummelunda Tjaulsvägen 26, 621 71 Visby

0 + 1 = ?